Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


För att få köra på ÖMK's crossbanor och endurospår krävs att du är medlem i klubben och har betalat banavgiften, utöver detta krävs att du har köpt en licens i Svemo (gäller alla över 12år). 

Är du medlem i en annan Svemo-ansluten klubb betalar du en engångssumma på 100kr/dag och registrerar dig i vår pärm innanför dörren på klubbstugan. 
________________________________________________________________________

Vill du PROVA PÅ att köra på banan finns det en "Prova-på"-licens som du kan köpa för 200kr/dag. Max 3ggr/år. 

Då swishar du 200kr till 123 453 81 79, skriver "Prova-på" + ditt namn + personnummer i meddelandet för swishen. Då skrivs ni in i "Prova-på"-licensen för den dagen. 
________________________________________________________________________
I ÖMK har vi inga försäljningskrav mm som det är i de flesta andra föreningar,. 

Istället så hjälps vi alla åt att bemanna kiosken under träningskvällarna (enligt schema som kommer ut, ca1-2ggr/säsong) och att alla medlemmar (minst 1st/familj) deltar som funktionär på våra tävlingar. 
årsmötet  2018 bestämdes det att vi ska dela ut funktionärposter till våra tävlingar enligt ett schema till våra medlemmar, liksom vi gör till kiosken på träningskvällarna. Detta innebär att varje medlemsfamilj kommer att bli tilldelad en funktionärspost och blir sedan ansvarig att se till att denna bemannas. 

Detta är inte mycket begärt, men otroligt mycket värt för att vår förening skall fortsätta leva. Därför ser vi det som något alla borde ställa upp på! 


Under säsongen ordnas även arbetsdagar både på endurospåren och motocross-banan som vi gärna ser att så många som möjligt hjälper till på. 
________________________________________________________________________
Uppdaterad: 15 APR 2018 09:32 Skribent: Mari Sjödin

Anslut ditt SvenskaSpel
          kort till oss! 

 

 

ÖMK i samarbete med:

sisu
idrottslyftet

 

 

    Vårt Swish-nr
   123 453 81 79

swish

Postadress:
ÖMK Motocross & Enduro - Motorcykel och Snöskoter
Happstavägen 33B
89491 Själevad

Kontakt:
Tel: 0703400237, 0703031391
E-post: This is a mailto link

Se all info